Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Τι συμβαίνει όταν πίνετε Coca Cola

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε:

* Τα πρώτα 10 λεπτά: 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης.) Ο λόγος που δενκάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε τοαναψυκτικό στο στομάχι σας.
* 20 λεπτά: Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορείσε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).

* 40 λεπτά: Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτισυνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Oι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.

* 45 λεπτά: Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιοςτρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.

* 60 λεπτά: Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο χαμηλότερο έντερό σας, παρέχοντας μιαςπεραιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουνεπίσης την ουρική έκκριση του ασβεστίου.

* 60 λεπτά: Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι. (Σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε.) Τώρα βεβαιώνεται ότιθα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο που πήγαινε στα κόκαλά σας καθώς επίσης και το νάτριο, τονηλεκτρολύτη και το νερό.

* 60 λεπτά: Δεδομένου ότι το rave μέσα σας πεθαίνει, θα αρχίσετε να έχετε μια συντριβή ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοιή/και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke, μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικέςουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει τα ισχυρά κόκαλα και τα δόντια....


Από το facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=40687255285&ref=nf&v=info

3 σχόλια:

  1. Τωρα ειμαι απολυτα σιγουρος για τις αποκαλυψεις μου σχετικα με το ατομο του.Τα βαζει και με την κοκα-κολα οντας φιλοιρανος-τους πουλα το ουρανιο-και προσπαθει να καταστρεψει οικονομικα τις ΗΠΑ εκφοβιζοντας το πλατυ καταναλωτικο κοινο.Μονο στο Ιραν και στη Β.Κορεα δεν πινουν κολα.Θαυμαστης των κομουνιστικων-βασανιστικων καθεστοτων προτρεπει τα προβατα να απεχουν απο την απολαυση της κολας γιατι οι απολαυσεις δεν εχουν χωρο στον κοσμο που ονειρευεται και θελει να φτιαξει.Εγω ομως παντα θα σε αγαπω.ΚΡΑ-ΚΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με κανιβαλιστικη εκφραση των μετατρεπτικων του συνεσθηματων και ανατρεπτικη βιολογικη ματαλλαξη του εαυτου του αλλα και προσκολλημενος σε αναγλυφα περιστασιακα βιωματα απο περαιτερω αντικιμενικες καταστασεις οι οποιες οριζουν συμπλεγματα και το απροσδοκητο ,φθινει σε μια πορεια αναποτελεσματικου προσωπικου εγωισμου που του επιβαλει ανωτερες καταχρηστικες δυναμεις ενταγμενος ψυχικα στο καρμα του εαυτου του.ΟΜΕΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι εγω θυμαμαι οτι η OLYMBUS σου εχει 50αρη 1.8? Νομιζω ομως οτι και στην CANON εχεις 50αρη 1.8.Με τα ψηφιακα που εμλεξες ξεχασες να διαβαζεις και τους φακους.Θα περασω οταν χρειαστει να παρω μια απο τις δυο γιατι εσυ αποκλειεται να μου τη φερεις κι ας εχω κανει τοσες θυσιες για σενα.Νομιζω οτι ο OLYMBUS θα γραφει καλυτερα.Εσυ τι λες? ΚΡΑ-ΚΡΑ.












    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή