Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα αγοράκι πηγαίνει στον πατέρα του και ρωτά «Μπαμπάκα, πως γεννήθηκα;»

Ο πατέρας απαντά, “άκου, γιε μου, υποθέτω μια ημέρα θα το ανακαλύψεις οπωσδήποτε! Με τη μαμά σου γνωριστήκαμε αρχικά σε ένα chat room στο Yahoο. Κατόπιν με τη μαμά σου κάναμε set up μια ημερομηνία μέσω e-mail και συναντηθήκαμε σε ένα internet-café (cyber-café). Γλιστρήσαμε σε ένα απομονωμένο δωμάτιο, και googled ο ένας τον άλλον. Εκεί η μητέρα σoυ συμφώνησε να κάνει ένα download από το δικό μου hard drive. Μόλις ήμουν έτοιμος για upload, ανακαλύψαμε ότι κανένας από εμάς δεν είχε χρησιμοποιήσει ένα firewall και δεδομένου ότι ήταν πάρα πολύ αργά για να κάνουμε click στο delete button, εννέα μήνες αργότερα ένα μικρό pop-up εμφανίστηκε, εσύ!!!.”

6 σχόλια:

  1. Τετοιο κουρασμενο παλικαρι σαν και σενα δεν εχω ξαναδει.Οι αρχαιοι ελεγαν οτι η υπερβολη ειναι η αρχη του ψευδους και εσυ ωρες-ωρες γινεσαι υπερβολικος ισως χωρ ις να το θελεις,οι αλλοι ομως το αντιλαμβανονται.Τις προαλλες για παραδειγμα ο φιλος σου δεν ειχε τιποτα και συ παραλιγο (χτυπα ξυλο)να τον πεθανεις.ΑΝΑΣΥΓΡΟΤΗΣΟΥ.ΚΡΑ-ΚΡΑ.(Προς τον φιλο πιτσα-πεπερονι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΙΑΣ ΑΠΟΡΟΙΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΕΩΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΜΟΡΦΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΙΜΙΚΗΣ ΔΙΑΓΡΑΜΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΥΘΗΝΗ ΕΥΑΓΕΛΙΖΩΝΤΑΣ ΠΟΘΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΙΑΧΗ ΦΟΒΟΥ ΑΠΟΚΑΛΗΨΕΩΣ ΕΝΤΡΟΜΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΛΕΚΤΗΣ ΜΑΝΙΑΣ.(ΟΜΕΡΤΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοι συνανθρωποι ο γνωστος πυρινικος φυσικος προβλεπει τωρα και το μελλον.Φυσικα και θα μιλαμε ολοι μεσω υπολογιστη αφου το περιβαλον και ολη η ατμοσφαιρα θα ειναι μολυσμενη απο την υδρογονοπορδοβομβα που ετοιμαζει ταχεως με τους συνεργατες του.Μας προετοιμαζει ψυχολογικα για το τι θα μας συμβει.Ομως εμεις δεν το βαζουμε κατω. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.ΚΡΑ-ΚΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. %^!%^%!(*) UIU))_!$(*$_(!_&**)_+)Z*(E)(Z@(*$)(_%)$)*$(!_$(Z)*$)_Z_(Y(&(PR*@*_(!_+)+!**)R*)*$+~_*$+_!&$)(*!)*U*_!Z&?()!$|!ZU)*!$)!E)_$+!(U_!*E)_*Z$U!&$(*Y&#$!#*!48$=-=y*$**)$*(*Y*@$Y+@$*_@($*_(()_Y@*($_(+_)+)+@*!$(Y&@$&&@!$*Y&~$$*Y*$_*y$&

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑΡΝΤΟΝ?????? ΚΡΑ-ΚΡΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή