Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ενα χαμόγελο μια καλημέρα


Το απόλυτο χαμόγελο σου φτιάχνει την μέρα και σου δίνει την χαρά να μην σκέφτεσαι τα προβλήματά σου. Υπάρχουν και ωραιότερα πράγματα που αξίζει να ασχολείται κανείς.!!

5 σχόλια:

  1. Κρυμενος πισω απο αθωα παιδικα χαμογελα εργαζεται μερα-νυχτα χωρις αναπαυλα και ξεκουραση στο νεο του υπερσυγχρονο εργαστηριο.Οχι,δεν εργαζεται για να βρει το εμβολιο του AIDS,το εμβολιο της τρελας η ακομη το εμβολιο της χολερας.Εργαζεται σκληρα για να τελειοποιηση το νεο του υπερκαταστροφικο οπλο του,την βομβα σπερματοκτονιου.Οι υπαρχουσες ατομικες βομβες θα μοιαζουν σαν στρακαστρουκες μπροστα της.Οταν το καταφερει θα χαμογελα σαν το μωρο της φωτογραφιας.Αλιμονο ομως στην ανθρωποτητα.O παντοτινος σου φιλος ΚΡΑ-ΚΡΑ. Υ.Γ. Οταν υσηχασεις παρε με τηλεφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙα μικρή διαστρέβλωση της εικόνας που εμφανίζει τόσο διεστραμένα ο ΚΡΑΚΡΑ ίσως είναι μια φορμή για την αντιμετόπιση ακριβώς του χαμόγελου της φωτογραφίας που φαίνεται ότι λειτουργεί σαν υπνωτικό στους άντρες (φαντάσου να μεγαλώσει τι θα γίνει) σαν παράκρουση με θολωμένο μυαλό στην αγνότητα της ύπαρξης μια πραγματική βόμβα χαμόγελου που ξεπερνά το όνειρο και την φαντασία και σε κάνει να ευθυμείς παραπάνω από ότιτα συνηθισμένα.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΗ ΟΞΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ,ΚΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΒΙΤΟΥΡΙΚΩΝ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΟΦΟΥΝ ΤΡΙΣΑΘΛΕΙΕΣ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΠΑΚΟΗΣ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΝΟΥ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΣΑΡΚΕΣ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΕΤΑΙΡΟΝΥΜΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΟΜΕΝΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.(ΟΜΕΡΤΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Γυναίκα σου το είπες? τυχαίο? δεν νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΡΒΙΤΟΥΡΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΚΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ΑΝΑΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΒΙΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ ΞΕΔΙΠΛΟΝΩΝΤΑΣ ΜΥΘΟΥΣ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΟΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΚΥΚΛΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ ΔΥΣΒΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΑΥΤΟΥΣ.(ΟΜΕΡΤΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή