Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Η ίδια τεχνική με νεκρή φύση αυτή τη φορά και σε Α/Μ και έγχρωμη αυτή τη φορά

4 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαινω γιατι ο φωτογραφος ονομαζει το τοποιο νεκρη φυση αφου τα παντα στη φωτο ειναι ζωντανα.Steeve μαθε να χρησιμοποιεις τον νομο των τριων τεταρτων.Βαλε το δεντρο δεξια η αριστερα ετσι ωστε η φωτο να αποκτηση αισθητικη κανοντας ενα ανουσιο τοπιο αρκετα πιο ενδιαφερον.Ξερω οτι εχεις βγαλει πιο ωραια τοπια.Οσο για το Α/Μ που ειναι και η αδυναμια μου τα πολλα PIXELS εκαναν το θαυμα τους.Αρκετα καλη διαβαθμηση των τονων αλλα κατα την πρωσοπικη μου εκτιμηση χανει στα μεσαια γρι.Αυτο ομως θα διορθωνεται στο PHOTOSHOP.Η αυτου μεγαλιοτης εγω ο ΚΡΑ-ΚΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κεντρικό σημείο του ΄δενδρου ατο κάδρο φανερώνει την μοναδικότητα του καθώς και απόλυτη αποξενωσή του από το τριγύρω χώρο γεμίζοντας το κάδρο και χαρίζοντας αγαλίαση ότι ένα και μόνο ΄δενδρο μπορε'ι να δώσει χαρά και να κάνει την διαφορά στο χορταριασμένο τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα βουνά γυμνά από ζωή και από ανθρώπους που το απογύμνωσαν ενα και μόνο όρθιο δένδρο υπάρχει όσο φθάνει το μάτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με εχεις μπερδεψει.Θα αρχισω τα λεξοτανιλ η καλυτερα τα αρνταν με ουισκι αποκλειστικα vatt 69.Το να αμφισβητης τους φωτογραφικους νομους ειναι λογικο, το να τους αποριπτεις ομως σημαινει αγνοια την οποια φυσικα δεν πιστευω οτι εχεις.Μαλλον εισαι η ανηκεις στους γρηγορους φωτογραφους.Σιγουρα θα εκανες μεγαλη καριερα σαν φωτορεπορτερ και στη γρηγορη-πλουσια παραγωγη εικονας.Ο καλος σου φιλος ΚΡΑ-ΚΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή